Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Peynirli Kemalpaşa

Hazırlanışı
Peynirli kemalpaşa tatlılarını hazırlamak için tenceremize paketin üzerinde yazan miktar kadar su ve şekeri ekleyip karıştırıp kaynamaya bırakıyoruz.
Kaynamaya başladığı anda paketi tencereye bosaltıyoruz ama tatlıları kendi haline bırakmıyoruz kevgir yardımı ile sık sık tatlıların üzerine bastırarak şerbeti çekmesini sağlıyoruz  hızlıca karıştırmak tatlıların dağılmasına sebep olur  bu yüzden karıştırmak yerine kevgir ile aşağı doğru bastırmak daha iyi bir yöntem.
Tatlıların şerbeti iyice çekmiş olduğundan emin olana kadar kaynatıyoruz.
Şerbeti çeken tatlılarımızı  soğumaya bırakıyoruz.
Soğuyan tatlılarımızı bıçak ile ortadan iki ye kesiyoruz ve içine ister krem şanti ister evde kendi yapmış olduğunuz muhallebiden sıkın. Hepsi bu kadar 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder