Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Soğan Yatağında Levrek

MALZEMELER
5 adet lüfer balığı (ayıklanmış)
1 çay bardağı zeytinyağı
3 orta boy soğan
8-9 adet sivri biber isteğe bağlı
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş balıklarımızı temiz bir şekilde yıkıyoruz ve balıkları süzüyoruz balıklar süzüldükten sonra ortadan ikiye ayırıyoruz ve içine hem tuz hemde karabiber serpip elimizle ovalıyoruz yağlamış olduğumuz fırın tepsisine diziyoruz sırayla bu işlemi balıklarımız bitene kadar tekrarlıyoruz ve isteğe göre biberlerimizi ekliyoruz ve balıklarımızın üzerine tekrar karabiber serpiyoruz soğanlarımızı halka halka doğrayıp balıkların üzerine serpiyoruz ve en son olarak zeytin yağımızıda üzerine gezdirip 180 dereceye ayarladığımız fırına atıyoruz 45 dk pişiriyoruz piştikten sonra sıcak sıcak afiyetle yiyoruz :)
AFİYET OLSUN ;)))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder