MALZEMELER
1 paket etimek
1 paket kakaolu puding
Şerbeti için
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
1 çay kaşığı bal
Üzeri için
fındık
hindistan cevizi
pasta süsü
YAPILIŞI
İlk olarak pudıngimizi pişiriyoruz ve soğutmaya bırakıyoruzdaha sonra şerbetimizi hazırlıyoruz diğer taraftnda etimeklerimizi tepsiye diziyoruz şerbetimiz kaynadıktan sonra 2 dk daha kısık ateşe kaynatıp etimeklerimizin üzerine döküyoruz soğutmuş olduğumuz pudingimizide üzerine döküyoruz ve üzerine fındğımızı hindistan cevizimizide döküm buz dolabında 1saat beklettikten sonra servis ediyoruz.
AFİYET OLSUN :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder